Inspiratie Het verhaal van Ergo en Poncelet

Het verhaal van Ergo en Poncelet

Ergo & Poncelet is sinds 1935 actief in Etterbeek en daarna in Oudergem (Brussel). Eerst onder de familienaam Ergo, vanaf 1992 nam Jean-Jacques Poncelet samen met zijn echtgenote Pascale Jourdan de zaak over, vandaar de uitbreiding naar Ergo & Poncelet.

“Het is immers belangrijk om dicht bij de klant te kunnen staan.”

Jean-Jacques Poncelet

Poncelet werkte oorspronkelijk als kistenmaker in Charleroi, het beroep van uitvaartondernemer was dan ook een logisch vervolg. Het bedrijf onderscheidt zich vanaf het begin door het personaliseren van uitvaartdiensten. “Het is immers belangrijk om dicht bij de klant te kunnen staan.”

Ook een meerwaarde is het funerarium dat geschikt is voor alle religies. “Uniek in Oudergem, maar voor zo’n internationale stad als Brussel is dat echt wel nodig. Ik heb dan ook al heel wat verschillende religies over de vloer gehad, protestants, katholiek, moslims, boeddhisten… En we merken dat de vraag naar diensten in ons funerarium blijft groeien.” Alles samen maakt dat Ergo & Poncelet een bloeiend bedrijf is, dat onder de vleugels van de Sereni groep nog verder kan groeien.

Bezoek de vestiging

Troostattentie.be Omdat de liefde niet sterft.